martes, 13 de noviembre de 2012

Demà

Avui el dia és i ha sigut fred, aquell fred que de tant humit, cala per totes bandes. 

La ciutat porta dies llevant-se amb aquell gris blanquinós tant present durant els mesos de gener i febrer.  Demà hi haurà sol? em pregunto cada dia al llevar-me.

Aquí, de tardor, ja en queda poca...més aviat s'apropa l'hivern (Winter is coming..si, jo també he vist Juego de Tronos)...els arbres lluiten per no perdre totes les seves fulles groguenques, has d'anar amb molta cura per no caure de la bicicleta amb les fulles molles estarrufades al terra i els carrers es comencen a preparar per exposar els mercats de Nadal. La temperatura és suportable... sobretot perquè saps que el pitjor, encara no ha arribat...

I aquí seguim, sobrevisquen un altre dia típic a Deutschland. Esperant esdeveniments que et fan treure un somriure per compensar un dia que deprimiria fins i tot al pixapins més optimista: un concert, una bona cervesa (o dos, o tres..les que caiguin) i sobretot, bona, molt bona companyia per compartir un moment simplement genial. Que més dona el fred, la humitat i tot plegat.

Demà concert que esperem amb candeletes! I és que de tant en tant, passen coses interessants en aquesta ciutat que fan sentir-te viva.


2 comentarios:

  1. Beach House! Ale, a disfrutar-ho.
    I que corra la cerveza!!!

    ResponderEliminar
  2. Si, Beach House en aquesta ciutat! Unglaublich! com dirien aquí.. (increíble).

    De tant en tant algú es desvia cap a la part estirada... costa però algun concert interessant vas trobant. De moment aquest mes, el passat i el que ve, en va ple (Citizens!, Beach House, Wild Nothing, Two Door Cinema Club - dilema, es solapen -, The Raveonettes...) i alguna que altre proposta més que interessant que seria fantàstic descobrir..però malauradament la meva butxaca no dóna per tant.

    Això si, la meva entrada de The Raveonettes, ja la tinc a la tauleta de nit esperant ;). I Wild Nothing..no trigarà gaire en caure tot i haver-los vist ja en el PC...només em falta un partner a qui enganyar per anar.

    Prost!

    ResponderEliminar