viernes, 15 de marzo de 2013

Frameworks




Avui es celebra la tercera edició del Framewors, un festival independent i molt minoritari de musica
experimental que presenta, tal i com descriuen ells "posicions musicals en els límits existents entre les estructures de cançons i composicions abstractes" (jo, no sabria definir-ho millor..)

Jo vaig descobrir el festival per accident, cercant dates de concerts d'en Nils Frahm (que aquest any s'incorpora al cartell del Primavera Sound). I allà, va aparèixer.

Intrigats i atrets per aquest music i compositor (i perquè el concert era gratuït), vam treure el cap en aquest festival de sons experimentals. 

La localització ja ens va deixar bastant sorpresos, fent-nos descobrir un refugi on ara s'hi fan sessions de Jazz. La cosa pintava bé.

I així va ser. Les actuacions que vam escoltar oferien diversitat en les expressions, des de còpies descarades de Björk fins a música contemporània minimalista, fent que ens convertíssim en un públic fidel els dies que es celebra el festival.

Des d'aquest vespre i fins diumenge, descobrirem noves melodies, sons, sorolls indescriptibles, uns benestants i els altres incòmodes... notes en ordre depenent de qui les escolti.

Avui descobrirem als berlinesos Swod i al duo Rodelius Schneider provinent de Viena i Düsseldorf.

Marxo.

Bis bald.



No hay comentarios:

Publicar un comentario